الگوریتم گوگل دنس
اگر لینکی در صفحات دوم یا سوم (و شاید پایینتر) گوگل دارید و روز بعد آن را در صفحه اول گوگل مشاهده میکنید و سپس ممکن است مجددا رتبهی خود را از دست داده و اینبار به صفحه پنجم گوگل برود (و معمولا سایتهای تازه تاسیس ممکن است در بعضی از روزها اصلا نتواند لینک را در نتایج گوگل پیدا کنند)، اگر با چنین پدیدهای مواجه شدید احتمالاً وارد الگوریتم گوگل دنس (Google Dance) شدهاید.
ویدیو آموزش الگوریتم گوگل دنس
- مطلب پیشنهادی
احتمال دادیم شاید به صورت تفاقی این موضوع پیش آمده. آن محتوا را مجددا دستی برای ایندکس شدن فرستادیم، پس از گذشت حدود 5 تا 7 ساعت، وارد صفحه 3 گوگل شده بود. اما بعد از گذشت 2 روز، از نتایج گوگل حذف شد. و اونجا بود که فهمیدیم، در الگوریتم گوگل دنس گیر افتادهایم.
چرا الگوریتم گوگل دنس در گوگل استفاده می شود ؟
یکی از فاکتورهای مهم گوگل برای رتبه بندی سایت ها میزان رضایت کاربر از محتوای سایت است. گوگل فاکتورهایی برای بررسی میزان رضایت کاربردارد، فاکتورهایی مانند:
- نمایش صحیح سایت در موبایل ( رسپانسیو بودن سایت)
- سرعت بارگذاری صفحات
- مدت زمان ماندگاری کاربر
- میزان کلیک بر لینک ها
- اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
- ثبت دیدگاه در سایت و… .
برای اینکه گوگل بتواند کیفیت سایت ها و محتوای آنها را مقایسه کنید، آنها را در شرایط یکسان قرار می دهد که این کار را الگوریتم گوگل دنس انجام می دهد.
چگونه از الگوریتم گوگل دنس خارج شویم ؟
عملکرد الگوریتم گوگل دنس مثل سایر الگوریتم های گوگل نیست که معیارهای مشخصی داشته باشد؛ مثلا شما میدانید که برای تحت تاثیر قراردادن الگوریتم کبوتر، باید آدرس فیزیکی کسب و کارتان را در گوگل مپ ثبت کنید. همچنین میدانید که چطور الگوریتم های دیگر را تحت تاثیر قرار دهید اما کسی نمیداند چطور الگوریتم گوگل دنس را تحت تاثیر قرار دهد تا براساس آن سایت را سئو کند، اما …
این را میدانیم که گوگل رضایت کاربر را بسیار اهمیت میدهد و برای اینکه بتوانیم از الگوریتم گوگل دنس خارج شویم و بهترین امتیاز را از این الگوریتم بگیریم، باید به قانون گوگل (یعنی رضایت کاربر) احترام بگذاریم. پس:
- صفحات و محتوای با کیفیت تولید کنید.
- سرعت سایت خود را افزایش دهید.
- لینک سازی داخلی را به نحوی انجام دهید که برای کاربر جالب باشد و روی آنها کلیک کند.
- از کاربر دعوت کنید تا در محتوای شما، نظر خود را بگوید (اصطلاحا اکشنی در سایت انجام شود)
- از عنوان های جذاب استفاده کنید.
و سایر کارهایی که به ماندگاری کاربر در سایت شما و افزایش میزان رضایت کاربر کمک میکن.
مروری براین مقاله
فرض کنید لینکی در نتایج گوگل دارید و هربار که لینکتان را جستجو میکنید در یکی از صفحات گوگل آنرا مشاهده میکنید و گاها ممکن است لینک شما اصلا در نتایج وجود نداشته باشد.
پس، پدیده گوگل دنس یا رقص لینک، به بالا و پایین شدن لینک در نتایج گوگل در یک بازه زمانی نامشخص (به طور موفق)، گفته میشود.
گوگل معمولا اطلاعات دقیق از الگوریتم های خود نمیدهد اما سعی کنید در این زمان رضایت کاربر را جلب کنید؛ پیشنهاد میشود که این کارها را انجام دهید:
- محتوای باکیفیت و کامل تولید کنید
- سرعت سایت خود را افزایش دهید
- از عنوان های جذاب و وسوسه آور استفاده کنید
- لینک سازی داخلی را بهبود ببخشید
- از کاربر بخواهید در محتوای شما نظر خود را بگوید
اما بازهم با انجام این کارها، وضعیت سایت شما بعد از الگوریتم گوگل دنس در هاله ای از ابهامات وجود دارد.