سبد خرید 0

الگوریتم پاندا گوگل | با نوشتن محتوای بد این الگوریتم را عصبی نکنید!

الگوریتم پاندا گوگل - google panda algorithm

جهت تماشای این ویدیو در مشاهده ویدیو در یوتیوب  کلیک کنید !

الگوریتم پاندا ، نام یکی از الگوریتم های گوگل است که کار آن مبارزه با محتوای بی‌اهمیت و کوتاه و رتبه دادن به محتوای خاص و جذاب است .

ویدیو آموزش الگوریتم پاندا گوگل

ویدئو
ویدئو

4:00 دقیقه

چرا الگوریتم پاندا بوجود آمد؟

در سال 2010 پایین اومدن محتوای باکیفیت در سرچ گوگل و زیاد شدن محتوای بیهوده با تولید محتوای بسیار زیاد و بی‌کیفیت که به آن (مزرعه محتوا) میگفتند به روشی برای و وبستران تبدیل شده بود .

Amit Singhal (رئیس سرچ گوگل در آن زمان ) به Wired در برنامه TED گفته بود : آپدیتی که در آخرای سال 2009 به نام Caffeine منتشر شد به طور چشمگیری سرعت ایندکس محتوا را افزایش داد. در همین حال محتواهای با کیفیت پایین نیز جزو ایندکس شدگان بودند.

آپدیت های الگوریتم پاندا!

اولین نسخه از الگوریتم پاندای گوگل در تاریخ 23 فوریه 2011 معرفی شد. در روز بعد گوگل پستی درباره‌ی الگوریتم پاندا منتشر کرد که در آن گفته شده بود ، این الگوریتم نتیجه سرچ ها را بطور چشمگیری بهبود میبخشد . و بعد از این آپدیت ، 11.8 سرچ ها را تحت تاثیر قرار گرفت .

Danny Sullivan (دنی سالیوان) بنیانگذار موتور جست و جو ، این آپدیت را به عنوان “farmer” یاد میکرد ، اگرچه بعدها افشا کرد که اسم این الگوریتم از رو کسی که ایده اولیه آن به ذهنش خطور کرده بود برداشته شده است (شخصی به نام Panda).

بعد از انتشار این الگوریتم و آپدیت های آن تحقیقاتی با موضوع “برنده ها و بازنده ها” توسط Search Metrics انجام شد . این تحقیق نشان داد که سایت هایی که افت رتبه داشته اند به حق واقعی خود رسیده اند . بعضی از وبسایت های مشهور مانند Wikihow بعد از بروزرسانی های الگوریتم پاندا تصمیم گرفتند که محتواشان را براساس قانون این الگوریتم تولید کنند.

 
 

آنچه درباره ی الگوریتم پاندا میدانیم !

در مصاحبه گوگل با wired ، رئیس سرچ گوگل  singhal گفت : گوگل شروع به ارسال سوالاتی به کاربران خود کرد که از آنها سوالاتی در رابطه با : آیا شما حاظرید به این سایت امتیاز دهید؟ یا آیا شما حاظرید به فرزندتان براساس این سایت داروهای درمانی دهید؟

طبق این مصاحبه ، آنها به مرور این الگوریتم را توسعه دادند اینطور که آنها سیگنال های دریافتی را با ارزیابی های انسانی مقایسه کردند . با این کار راهی پیدا کردند که سایت های خوب را از بد تشخیص دهند.

رفع جریمه الگوریتم پاندا !

زمانی که پاندا وبسایت شما را جریمه میکند خارج شدن از این الگوریتم میتواند سخت باشد. وظیفه این الگوریتم بررسی وبسایت شما برای محتوای بی‌کیفیت است و مادامی که از محتوای منحصر به فرد و جذاب استفاده کنید و محتوا را برای کاربر بنویسید نه موتورهای جست و جو ، میتوان انتظار داشت که پس از مدتی بتوانید از این الگوریتم خارج شوید.

در گذشته این الگوریتم وبسایت ها را کلی بررسی میکرد اما طی آپدیت های مختلف این الگوریتم باهوش تر شده و هر کدام از صفحات وبسایت شما را بررسی میکند. باید به این موضوع دقت کرد که این الگوریتم امکان دارد که تعدادی از لینک های سایتتان از نتایج جست و جو حذف کند. اما اگر این تعدا زیاد شود وبسایتتان با افت رتبه مواجه میشود.

باورهای غلط درباره ی این الگوریتم !

کپی بودن محتوا برای پاندا بسیار مهم است!

بعضی ها تصور میکنند که پاندا فقط محتوای تکراری برایش مهم است. کارمندان گوگل بارها گفته اند که با اینکه الگوریتم پاندا وبسایت‌ها را به ایجاد محتوای منحصر به فرد تشویق می‌کند، اما وظیفه آن فراتر از جلوگیری از محتوای تکراری است. 

جان مولر این موضوع را کاملا روشن کرده است که کپی بودن محتوا و الگوریتم پاندا دو موضع مستقل است . وظیفه پاندا بسیار عمیقتر است . آنچه الگوریتم پاندا به دنبال آن است ارائه محتوایی با اطلاعات منحصر به فرد و ارزشمند برای کاربر است.

پاندا با محتوای که توسط کاربر تولید مشکل دارد!

یک باور اشتباه دیگر این است که پاندا محتوای ایجاد شده توسط کاربر را ارزشمند نمی‌داند. این باور نادرست است. الگوریتم پاندا مشکلی با محتوایی که توسط کاربر ایجاد شده است ندارد و تنها سایت‌هایی که محتوای بی‌کیفیت یا بیهوده دارند را کاهش رتبه می‌دهد. 

در مجموع برای پاندا مهم نیست که محتوای تولید شده کامنت باشد یا مقاله یا هر نوع محتوای دیگری تا زمانی که به کاربر ارزشی اضافه کند و اسپم نباشد. مشکلی پیش نمی آید.

تعداد کلمات استفاده شده ، فاکتوری برای گرفتن رتبه است!

تعداد کلمات استفاده شده در متن برای تولید کنندگان محتوا به اشتباه برداشت شده ، تا آنجا که بعضی از آنها تا محتوای خود را به بیشتر از 250 تا 350 کلمه نرسانند محتوای خود را انتشار نمیدهند. پیشنهاد گوگل اینه که به این موضوع فک کنید که با چه تعداد کلمه میتوانید نیاز کاربر را برطرف کنید.

مشکلات فنی وبسایت برای پاندا مهم است!

پاندا به مشکلات فنی مثل سرعت سایت ، ظاهر سایت و عامل دیگر دقت نمیکند و فقط به محتوای سایت کار دارد ، اما داشتن سرعت خوب و ظاهر خوب مسلما در سئو وب سایت مهم است اما نه برای پاندا!

در آخر به مهمترین نکات این مقاله میپردازیم.

  • قبل از اینکه محتوایی تولید کنید به نیاز مخاطب فکر کنید و سعی در تولید محتوا برای مخاطب کنید ، نه برای موتورهای جست و جو
  • کیفیت محتوا را فدای کمیت آن نکنید ، به این معنا که تولید محتوا با کلمات زیاد به این معنا نیست که رتبه ی بالاتری کسب خواهید کرد، پس محتوای مفید تولید کنید.
  • و اینکه استاندارد های گوگل برای درک محتوا را بشناسید ، مثلا نگارش صحیح در محتوا.

مروری بر این مقاله

الگوریتم پاندا ، نام یکی از الگوریتم های گوگل است که کار آن مبارزه با محتوای بی‌اهمیت و کوتاه و رتبه دادن به محتوای خاص و جذاب است .

در سال 2010 گوگل متوجه نارضایتی کاربرانش از موتور جست و جو شد ، به این ترتیب که نتایج جست و جو مورد دلخواه کاربرانش نبود و موجب نارضایتی آنان شده بود. به این ترتیب تصمیم به ایجاد الگوریتمی کرد که با محتواهای ضعیف مبارزه کرد ، که الگوریتم پاندا بوجود آمد

پاندا به مشکلات فنی مثل سرعت سایت ، ظاهر سایت و عامل دیگر دقت نمیکند

مطالب پیشنهادی

از دسـت نـدهیـد… !

الگوریتم رنک برین، الگوریتم rank brain

آیا این مقاله مفید بود؟

از ۱ تا ۵ چه امتیازی می‌دهید؟

میانگین امتیاز از رای

اولین نفر باشید که رای میدهد!

درباره نویسنده ...
فراوبمستر
فراوبمستر یک سایت با خدمات مختلف در حوزه کار و کسب و فروش اینترنتی و همچنین یک آکادمی آموزش راه اندازی و ادارهِ کسب و کار آنلاین است که دانستن آن برای هر شخصی که در این حوزه فعالیت می کند بسیار مهم است .
تعداد نظرات: 2

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • با سلام
    ممنون از مقاله خوبت و کاملتون.
    اما یه سوال برام پیش اومده، اونم اینه که اگر سایتی که مدت زیادی هست فعال است ولی براساس اصول نبوده ، یعنی اصول سئو در اون رعایت نشده ، برای اینچنین سایت های چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
    ممنون

    • سلام
      ممون از شما
      – اگر سایت وردپرسی دارید بهتره افزونه یوست سئو یا رنک مث رو نصب کنید و به تدریج موارد اشتباهی که از قبل انجام دادید رو مرتفع کنید و برای محتوا های بعدی سئوی درست رو لحاظ کنید.
      – توجه کنید که روند بهبود سئو رو آهسته انجام بدید چون اگر به یکباره و مدت زمان کوتاهی بخواید تغیرات زیادی اعمال کنید (برای مدتی) حتما افت رتبه خواهید داشت.
      – ضمنا برای اینکه تفاوت بین افزونه یوست سئو و افزونه رنک مث رو متوجه بشید، میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
      تفاوت رنک مث و یوست سئو

دیدگاهتان را بنویسید

جدیدترین مطالب
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://farawebmaster.com/?p=4221
در این مقاله چه می‌خوانید ؟
بارگزاری کمی زمانبر است!
احتما وجود ویدیو | آزمون | gif
online chat
در حال انتقال ...
به هر روشی که راحترید، ما آماده پاسخگویی هستیم.

شماره تماس

013-91015605

WhatsApp , Telegram

09101104711

فراوبمستر - لوگو